download gratis
de toptech app
En ontvang netto 250,-
wanneer je start via de app
MENU
Bel ons op 0883192000
Whatsapp ons naar 0618512227
Toptech Talenten in Techniek

Documenten

Kwaliteit, integriteit en veiligheid

staan hoog in het vaandel bij Toptech. Daarom zijn wij als technisch uitzendbureau aangesloten bij diverse organisaties die deze kwaliteit, integriteit en veiligheid controleren. Deze organisaties geven garanties af ten aanzien van ons kwaliteitsniveau en onze financiële betrouwbaarheid. Bijvoorbeeld als het gaat over het voldoen aan onze betalingsverplichtingen en aan geldende wettelijke en fiscale verplichtingen. Belangrijke zekerheden, zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze vakmensen. Hieronder vindt u deze organisaties op een rij.

De NBBU (Nederlandse Bond van bemiddelings- en uitzendondernemingen) is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Bij de NBBU aangesloten leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid.

De norm NEN 4400 geeft eisen waaraan een uitzendbureau moet voldoen. NEN 4400-1 stelt strenge eisen aan personeels- en loonadministratie.

Toptech is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag onder nummer 30155930.

De Belastingdienst Haaglanden heeft Toptech een verklaring goed betaalgedrag afgegeven.

Toptech is landelijk VCU gecertificeerd. Dat betekent dat we in het bezit zijn van kennis ten aanzien van veiligheidseisen (VIL-VCU opleiding) en dat we werken volgens de procedures van de Veiligheids Checklist Uitzend- en detacheringbureaus 2007. Hierdoor kunnen we onze flexwerkers goed informeren, voorbereiden en begeleiden als het om hun veiligheid gaat. De VCU-certificering wordt uitgevoerd door Kiwa.

Algemene Voorwaarden

Toptech maakt gebruik van door de NBBU opgestelde algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten. Op al onze aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nr. DS 40538398.